18 Haziran 2015 Perşembe

BABALAR GÜNÜ

BABAM

Annem,babam,ablam ve ben.. Çocukluğumuzdan bir kare..
Babba babba :) diyerek başladık sana seslenmeye, ilk adımlarımızı atarken annemin onca telaşına rağmen sen rahattın. Büyüdükçe çoğu zaman '' öff ya babam ne kadar da rahat '' diye söylensemde aslında için öyle değildi biliyorum.Sadece erkek hegomanyasında yaşayan bir Türkiye için normaldi bu..
Ama biliyorsun ki babacığım kadının dahiyane zekasıyla bir erkek başa çıkamaz :) Hele hele bir çekirdek ailede erkek olarak sadece baba varsa veee anne bu vatana hayırlı olacak evlatları yetiştiren en kutsal görevi yapıyorsa herşeyden önemlisi o anne zeki alımlı ve güzel yüreği şefkat ile doluysa üzgünüm babişimm bize karşı hep mağlup oldun :)
Sinirlendiğinde köpüren, eğlenirken kendinden geçen, bizi güldürmek adına türlü şaklabanlıklar yapan canım babam.. 
Kızım ve babam..
Kızım,annem ve babam..

Bugün ben 35 yaşıma geldim,ablamsa 36 yı bitirdi ama bil ki canım babam içimde hala deli bir çocuk var nasıl geçti bu yıllar nasıl.. Nasıl da biz bile yarıladık yolu inan bilmiyorum..

Canlarım..
Bildiğim en güzel şey nedir bilirmisin babam ?Annem ve sen bize öyle şeyler öğrettiniz ki ışığınız öyle güzel aydınlattı ki yürüdüğümüz o engebeli yolları,sayenizde devam ettik sayenizde her düştüğümüzde tekrar ayağa kalkmamız gerektiğini bildik. Tekrar sıfırdan pes etmeden, tüm hatalarımıza rağmen bu hayata yenilmeden, emeklemeden koşulmayacağını, sabrın sonunun her daim selamet olacağını öğrendik babam sizlerden..
Allah'a inanmayı,şükürle dolu bir hayatın bize huzurun kapısını açacak anahtar olduğunu,vicdanlı bir yüreğin asla kirlenmeyeceğini öğrendik babam..
Ben ve babam..
Annem ve sen bize sevginin en güçlü bağ olduğunu aşamayacağı engel olmadığını öğrettiniz..Ağlarken gülebilmeyi öğrendik sayenizde acılarla baş edebilmeyi,sınanmayı öğrendik..

Kızım ve babam..
Kızım ve babam..
                  
                         Canım yeğenim,annem ve babam..
Canlarım..
Annem ve kızım..

Canım yeğenim ve babam..
Canım yeğenim,annem ve babam..
Kızım,annem ve babam..
       
         Annemm, babammmm..
Babalarımızın Annelerimizin kıymetini asla unutmayın bugün yanında olanlar sıkıca sarılsın çünkü hayat bir gün alacak en sevdiğimiz canları.. Pişman olmamak için farkındalıklarla dolu olun sevgiyle kalın saygılarımla..
Başta kendi babam olmak üzere tüm babaların gününü kutlar önlerinde saygıyla eğilip ellerinden öperim..
Aramızdan gitmiş olan tüm anne ve babaları da rahmetle anıyor dualarımı gönderiyorum.
Hep başımızda olun hep başımızın tacı..
Yaptığımız kusurlar acemiliğimizden oldu senide annemi de kıdığımız üzdüğümüz her gün için başta Rabbim sonra sizler affedin..
Annem ve kızım..

Hep mutlu kalın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Like us

Bumerang - Yazarkafe

Blog Arşivi