13 Nisan 2015 Pazartesi

EN ÖZEL GÜNLERE EN ÖZEL PASTALAR

TASARIM HARİKALARI

Günlerden bir gün, hayalleriyle yaşayan aşk ile dolu mutlu bir çift varmış. Herkesin hayran kaldığı bir masal gibiymiş aşkları.. Hiç bir olumsuzluk onları etkilemez ve geri adım atmalarına sebep olamazmış. Baharda açan taze çiçeklerin kokusu gibi, cıvıl cıvıl uçan kuşların sesi gibi, gözkyüzündeki pırıltının hayatları aydınlatışı gibi içleri her daim sonsuz aşkla yeşillenir ve her yeni doğan günde yeniden varolur dahada güçlenirlermiş..
Genç delikanlı bir gün sevdiğine artık ömür boyu beraber yaşamayı, aşklarını tamamen ölümsüzleştirecek imzayı herkesin katılacağı bir törenle gerçekleştirmeyi teklif etmiş...
Bunu duyan kız öyle mutlu olmuş ki gözyaşlarına hakim olamıyormuş. Hazırlıklar başlamış, böyle bir aşk herşeyin en güzelini en iyisini haletmeli diyerek imza atacakları o en özel güne dair tüm tasarımları beraber yapmaya başlamışlar..


Hayallerinize inanın inanın ki, masalları gerçekleştirebilme şansını verin kendinize..İşte bu özel günlerin heyecanı içinde olanlara, dünyaca ünlü en özel pasta tasarımları.. 


Bırakın hayalleriniz özgür kalsın..


Bırakın tüm dünya toz pembe olsun..


Gerçekleşmeyen hayal yoktur, engellediğiniz düşünceler vardır..


Aşk hayal kurmaktır..


Bırakın izin verin kalbiniz ışıldasın..


Kendinize sınır koymayın..













En güzel şeyler, en fazla istediğiniz anda olur.. Hayalini kurduğunuz ne varsa gerçek olsun.. SEVGİLERİMLE..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Like us

Bumerang - Yazarkafe

Blog Arşivi